Antikorozijsko temeljna zaščita, klasično barvanje, elektrostatično-prašno barvanje, cinkanje, galvanska obdelava vseh vrst površin - za maksimalno življensko dobo zaščitenega objekta.
barvanje
Antikorozijsko temeljna zaščita, klasično barvanje, elektrostatično-prašno barvanje, cinkanje, galvanska obdelava površin

Gospodarno misleči podjetniki vedo, da je korozijska zaščita cenejša kot menjava z rjo razjedenih konstrukcijskih elementov. Zato ljudje danes namesto cenenih zaščitnih sredstev uporabljajo barve, ki so dražje, vendar imajo bistveno daljšo življensko dobo. Razlika v ceni pri nakupu in predelavi se z daljšo življensko dobo več kot poplača, saj odpade pogosto čiščenje in barvanje. Maksimalna življenska doba zaščitenega sredstva se doseže seveda samo v primeru, da je bila površina predhodno ustrezno očiščena - peskana. V kolikor resnično ne odstranimo vse nečistoče, globoko ležečo rjo, ostanke starih barv itd., je brez pomena uporabljati boljša in dražja zaščitna sredstva, ker se proces korozije začne v tem primeru pod barvo. Predobdelava površine s peskanjem je pri pravilni izvedbi najekonomičnejši postopek za doseganje ustrezne oprijemljivosti površine pred postopkom površinske zaščite.

Danes vsaka tovarna barv in lakovo predpiše ustrezen postopek za predpripravo površine pred barvanjem. Zato je brezpogojno potrebno, da se pred pričetkom dela na objektu posvetujete s proizvajalcem barv o postopku peskanja in barvanja.

Večina površin zahteva zaščito. Zato Vam mi nudimo:

> Antikorozijska temeljna zaščita

> Klasično barvanje

> Elektrostatično-prašno barvanje

> Cinkanje

> Galvanska obdelava površin> Pišite nam za več informacij
> Kontakti
> Reference
Natisni stran